Presentació del centre

2009-11-05_img_2009-11-05_203503_manacor_20091105_175050_19_part_forana_2

La formació d’adults té una llarga perspectiva al municipi de Campos. Pel que fa a ESPA (Educació Secundària per a Persones Adultes), degué ser l’any 2004 quan es va implantar com a oferta nocturna de l’IES Damià Huguet. Aviat s’hi afegiren altres opcions formatives, com la preparació de les proves d’accés a la UIB per a majors de 25 anys, català per a adults, etc. L’any 2009 la conselleria d’Educació i Cultura va decidir constituir un centre nou que cobrís la demanda de formació de persones adultes a la comarca del Migjorn (Felanitx, Campos, Santanyí, ses Salines) i per això es va crear aquest centre escolar, el CEPA Sud.

Al llarg d’aquests anys, el centre s’ha anat consolidant i ampliant. Actualment, a més dels grups que s’imparteixen a Campos (IES Damià Huguet), també s’organitzen grups diversos a Felanitx (a l’aula d’adults municipal vinculada a aquests centre, a l’IES Felanitx i a Portocolom), a Santanyí i a ses Salines (amb la col·laboració de l’ajuntament). Cada any, una mitjana d’entre 25 i 30 persones obtenen el Graduat en Educació Secundària gràcies a aquest centre. I moltes altres persones milloren la seva formació i aprofiten les diverses opcions que tenen al seu abast: Estudis Inicials (alfabetització i nivells següents), preparació del les proves d’accés a la UIB per a majors de 25 i 45 anys i de proves d’accés a cicles formatius, preparació de les proves de l’Escola Oficial d’Idiomes d’anglès, alemany i rus, català per a adults, informàtica…

Sapigueu, doncs, que al centre de formació d’adults de Campos tendreu l’oportunitat de progressar en la vostra formació personal, cívica i social i millorar els vostres recursos que podran obrir-vos portes tant per competir en el món laboral com per continuar estudis posteriors.

cepa-sud-mapa