Lliurament dels Premis d’Educació Secundària per a Persones Adultes de les Illes Balears del curs 2021-2022

Dia 14 d’octubre, el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antonio Baos, ha lliurat els Premis d’Educació Secundària per a Persones Adultes corresponents al curs 2021-2022 per a alumnes que han cursat l’educació secundària per a persones adultes (ESPA) en centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears i han obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria. Aquests premis són un reconeixement a l’esforç personal i a la trajectòria acadèmica dels alumnes adults.

Podeu consultar la notícia sencera i els nostres alumnes premiats clicant aquí.

ENHORABONA!!