Final de curs: entrega de notes i certificats

Ahir horabaixa (dia 22 de juny) va tenir lloc l’entrega de notes i certificats d’assistència a l’alumnat del CEPA Sud.

L’acte va comptar amb l’assistència de les regidores Carme Marín i Aina Maria Manresa i es va amenitzar amb l’actuació de l’agrupació de ball mallorquí “Pinyol Vermell”.

El director, Sebastià Covas, va agrair la col·laboració i la implicació de l’ajuntament i va felicitar les vint-i-quatre persones que han obtingut el graduat de secundària durant el present curs i els dos centenars d’alumnes que han aprofitat els ensenyaments de l’oferta formativa i que han aconseguit els seus objectius gràcies al seu esforç i constància, oferta que consta de diversos nivells de català, castellà per a estrangers, anglès (alguns grups amb certificació EOI), alemany, informàtica, acolliment lingüístic, a més dels grup d’ESPA (secundària) i Estudis Inicials (alfabetització).

Enguany el total d’inscripcions ha passat el nombre de set-centes, incloent tots els grups que s’imparteixen als diversos indrets de la comarca, tant a Campos com Felanitx, Santanyí i la Colònia de Sant Jordi. Els convenis de col·laboració entre la conselleria d’Educació i Formació Professional i els diversos ajuntaments possibilita el fet de poder oferir un servei complementari més ampli i més proper als llocs de residència de l’alumnat.

La matrícula per al proper curs serà al mes de setembre i l’inici de classes per octubre.

Enhorabona i bon estiu!