Novetat – Modificació de la programació

MODIFICACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ

Donades les circumstàncies que vivim i amb l’objectiu de reduir en la mesura possible els perjudicis que aquesta situació pugui causar al nostre alumnat, els diversos departaments didàctics del CEPA Sud, seguint les instruccions i les orientacions de la Conselleria d’Educació  i d’Inspecció, s’han reunit aquests dies per modificar els criteris d’avaluació i qualificació de la Programació Docent inicial en el sentit de valorar les tasques realitzades pel nostre alumnat d’ESPA i EI mitjançant els diversos mitjans telemàtics que utilitzam.

Pel que fa als ensenyaments no formals (català, castellà, anglès, alemany, informàtica, etc) també es valorarà la tasca aportada telemàticament a l’hora d’expedir els certificats d’aprofitament.