Sortida didàctica al sistema dunar d’es Trenc

Els alumnes de naturals del CEPA Sud coneixen el sistema dunar d’Es Trenc

Avui dilluns, els alumnes que cursen ciències naturals al nostre centre han visitat el sistema dunar d’Es Trenc per conèixer els seus valors naturals, la seva fragilitat i algunes mesures de conservació.
La visita ha servit de cloenda del treball realitzat per les alumnes de segon, que han treballat la unitat didàctica de patrimoni natural elaborant un tríptic per a la resta d’alumnat, on es recullen les principals espècies presents a les distintes dunes del sistema dunar així com algunes mesures de conservació d’aquest fràgil ecosistema.
A la sortida també s’han repassat conceptes geològics treballats a quart, com són la formació de les dunes, i aspectes de gestió ambiental, també inclosos en el currículum, com la gestió de les platges i dels espais naturals i la gestió dels residus.